Hai!
Mijn naam is Alexandra Driessen. Ik werk als Dialyseverpleegkundige, hypnotiseur en energetisch behandelaar.. Ik heb twee kinderen, een fijne relatie, drie katers, een leuk huis met een heerlijke tuin en een druk sociaal leven. Dat vraagt allemaal om liefde, betrokkenheid en aandacht en dat geef ik dan ook graag.

Er was een tijd dat ik zo druk bezig was met geven aan anderen dat ik vergat om liefde, betrokkenheid en aandacht aan mezelf te geven. Ik droeg gebeurtenissen uit mijn verleden en de oordelen van anderen op mijn schouders en ik probeerde het iedereen naar zijn zin te maken. Dat eiste zijn tol en ik creëerde een sneeuwbaleffect.

Ken je dat? Moe – vermoeid – vermoeider – uitgeput – opgebrand.

 

Al na de eerste Bars™ behandeling leek mijn hoofd opgeruimder en mijn lichaam uitgeruster

 

Ik probeerde van alles om mezelf weer beter te voelen: therapie, acupunctuur, yoga, meditatie en ga zo maar door. De effecten hiervan waren echter telkens van korte duur waardoor het lastig was om het vol te houden. Totdat Access Consciousness™ op mijn pad kwam en ik een Bars™ behandeling ontving! Al na de eerste behandeling leek mijn hoofd opgeruimder en mijn lichaam uitgeruster. Ik snapte er helemaal niets van, maar ik voelde dat het voor mij werkte. Vanaf dat moment werd ik steeds bewuster van mezelf, mijn lijf en de wereld om mij heen. Mijn leven werd weer leuk!

Mijn leven is nu gevuld met meer energie, meer gemak en meer plezier! Ik weet wat ik wil, wat werkt voor mij en waar ik plezier aan beleef. Dit gun ik iedereen en daarom heb ik de opleiding tot energetisch behandelaar gevolgd. Na deze opleiding volgden nog meerdere energetische opleidingen alsook de opleiding tot hypnotiseur. Zo kan ik steeds meer bijdragen aan mezelf, de wereld om mij heen en aan jou!

Wil jij ook ervaren wat een energetische behandeling en/of hypnose voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!

 

Liefs,

Alexandra

Nursing Done Different