Access Bars™

Op en door het hoofd lopen energiebanen waarin alle lading en spanning ligt van al jouw gedachten en overtuigingen. Binnen Access™ kennen we 32 van deze banen die Access Bars™ genoemd worden. Door zachte aanraking kunnen de banen in staat gesteld worden om spanning te ontladen en kan er ruimte ontstaan voor nieuwe mogelijkheden. Oude gedachten, patronen, overtuigingen maken ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Mensen vertellen na afloop van een sessie vaak zich heel ontspannen te voelen en een “leeg hoofd” te hebben.

 

© Access Consciousness

 

Bars™ sessie

Afhankelijk van wat je prettig vindt, duurt een Bars™ sessie 60 – 90 minuten. Je ligt gedurende de behandeling ontspannen op je rug en laat de energie het werk doen terwijl ik je hoofd aanraak. Klik hier voor de prijzen van een Bars™ sessie.

Iedereen is anders, iedere energie is anders en iedereen reageert anders op Access Bars™ en lichaamsprocessen. Sommigen ervaren tintelingen, warmte, een licht ongemak of zien kleuren. Anderen ervaren tijdens de sessie helemaal niets en merken pas later de verandering op. Daar is helemaal niets mis mee. Er is niet iets wat je “moet” voelen, de energie doet vanzelf zijn werk.

Bars™ class

Het is mogelijk om dit dynamische proces in één dag zelf te leren. Een Bars™ class duurt 8 uur inclusief lunch. Tijdens deze 8 uur geef en ontvang je twee maal een sessie. Je krijgt een manual, headchart met de handposities, een inschrijving als Barspractitioner bij Access Consciousness® en een certificaat. Na deze dag mag je gelijk zelf aan de slag bij familie, vrienden en/of in je praktijk. Klik hier voor de prijzen van Bars™ classes.

Iedere keer wanneer je zelf een sessie geeft ontvang je ook vanuit deze sessie. Je levert dus niet alleen een bijdrage aan de persoon op je tafel maar ook aan jezelf. Hoe wordt het nog beter dan dat?

Bars™ en wetenschap

Er is een wetenschappelijk pilotonderzoek gedaan waaruit blijkt dat Acces Bars™ een positief effect heeft op mensen met een depressie of angststoornis. Als je nieuwsgierig bent naar dit onderzoek kun je hier klikken.

Hersenfilms die zijn gemaakt tijdens Bars™ sessies laten zien dat de hersenactiviteit tijdens een sessie wordt verlaagd, wat leidt tot een staat van diepe ontspanning. De hersengolven bereiken een traagheid die vergelijkbaar is met de fase waarin je op het punt staat in slaap te vallen. In de onderstaande video legt neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin uit wat er met de hersenen gebeurt tijdens een Bars™ sessie.