Access Energetic Facelift™

Ken je de uitdrukking: “die heeft een doorleefd gezicht”?
Het is mogelijk dat oordelen, conclusies en overtuigingen worden opgeslagen in het lichaam die zich tekenen als veroudering in het gelaat. Deze oordelen, conclusies en overtuigingen zetten zich ook vast in de organen wat zich kan uiten in klachten.

Tijdens een Energetische Faceliftbehandeling stel je je lichaam in staat om los te laten wat het niet meer dient waardoor je een diepe ontspanning in je hele lichaam kunt voelen. Door de ontspanning ziet je gezicht er na een behandeling met dit proces er rustiger en misschien zelfs jonger uit.

Energetische Facelift™ sessie

Een Energetische Facelift™ duurt ± 60 minuten. Ik raak gedurende dit uur je hals, gezicht en hoofd aan. Klik hier voor de prijzen van een Energetische Facelift™.

Iedereen is anders, iedere energie is anders en iedereen reageert anders op Access Bars™ en lichaamsprocessen. Sommigen ervaren tintelingen, warmte, een licht ongemak of zien kleuren. Anderen ervaren tijdens de sessie helemaal niets en merken pas later de verandering op. Daar is helemaal niets mis mee. Er is niet iets wat je “moet” voelen, de energie doet vanzelf zijn werk.