Access Consciousness®

Access Consciousness® werd in 1995 opgericht in door Gary M. Douglas, vanaf 2000 vergezeld door Dr. Dain Heer. Het is een wereldwijde organisatie die inmiddels in 174 landen volgers vindt. Access™ is gebaseerd op het idee dat jij niet verkeerd bent. Dat je weet wat je weet en dat bewustzijn alles kan veranderen wanneer je werkelijk bereid bent om voor verandering te kiezen. Dat je je er bewust van bent dat alles een keuze is en je iedere 10 seconden opnieuw kunt kiezen.

Met behulp van tools, zoals bijvoorbeeld energetische lichaamsprocessen, kan Access™ bijdragen aan het loslaten van jouw beperkingen en het creëren van van nieuwe, misschien zelfs verbazingwekkende mogelijkheden. Wellicht is het tóch mogelijk om te veranderen wat onveranderbaar lijkt…?

We hebben allemaal wel trauma, leed, lichamelijke ongemakken of pijn die we misschien niet onder controle krijgen. En toch is het lijf in staat tot wonderlijke genezing. Het heeft misschien alleen wat aandacht, zorgzaamheid, bewustzijn en aanraking nodig om de blokkerende energie los te laten.

De energetische processen van Access Consciousness® staan bekend om hun wonderlijke werking op het moment dat je er bewust voor kiest ze te ontvangen.

 

“Access is a set of simple tools and techniques that will empower you to create a sense of space and joy in your life. A place where you can wake up excited to be alive. These tools are probably the weirdest, wildest and wackiest concepts you may ever come across… but they work.” Gary M. Douglas