AromaTouch®

Deze aanraking van rug en voeten, van ongeveer 50 minuten, combineert oosterse en westerse geneeswijzen. De liefdevolle en ritmische ‘touch’ bestrijkt de 5 energiebanen van het lichaam van top tot teen en stimuleert de fysieke systemen langs de ruggengraat. Door constant contact te houden en met vloeiende bewegingen te werken heeft het lichaam de mogelijkheid om volledig te ontspannen. Door aanraking komen er gelukshormonen vrij in het bloed. In onze hectische realiteit schiet juist deze aanraking er vaak bij in.

Tijdens de behandeling wordt in vier fases ontspanning, versterking van het immuunsysteem, ontstekingsremming en homeostasis (balans) teweeggebracht. De essentiële oliën die per fase laag op laag worden aangebracht trekken diep het lichaam in en werken daar waar nodig. Het lichaam wordt hierdoor tot het punt gebracht waarop het sympathische- en parasympatische systeem precies in balans zijn en het lichaam zichzelf kan gaan helen.

De AromaTouch duurt 60 minuten inclusief 10 minuutjes voor jezelf. Klik hier voor de prijzen van een AromaTouch®  behandeling.